Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dani Ambient Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jaluzele orizontale-verticale, perdele
50 lei
Brand
Conform dorintei clientului
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jaluzelele orizontale sunt executate din lamele cu grosimi cuprinse intre 0,19 - 0,21 mm (comparativ cu 0,15 - 0,16 mm, majoritar pe piata), care asigura o foarte buna protectie impotriva luminii si, datorita grosimii lamelei, a caldurii razelor de soare.

Daca aveti o buna izolare termica a peretilor si ferestrelor, nu mai aveti nevoie de aer conditionat, temperatura ambientala ramanand in jurul a 25 de grade, cind afara este pirjol. Se pot executa cu lamele cu latimea de 16 sau 25 mm.

Asiguram peste 100 de culori.
Jaluzelele verticale au ramas acum preferatele spatiilor de lucru. Cu manevrabilitate excelenta, directionarea luminii, durabile si cu intretinere simpla si ieftina.

Nu impiedica deschiderea ferestrelor,indiferent de cum se face aceasta.

Perdelele si draperiile ramin o varianta clasica si, totusi, mereu moderna. Solutiile tehnice moderne, inclusiv actionarea cu telecomanda, materialele cu variatiuni de modele infinite, asigura fiecaruia confortul si eleganta dorita.

Pernele si cuverturile decorative completeaza decorul realizat cu perdele-draperii, putind fi executate din aceleasi materiale.

Aceste produse completeaza fericit un decor realizat conform gustului fiecaruia.

Putem realiza orice combinatie cu produse de protectie solara sau decoratiuni, asa cum doreste clientul.

Pe langa produsele prezentate sumar asiguram orice alt produs din gama, posibil a fi gasit in mod curent sau adus la comanda din import.

Jaluzelele verticale sunt executate cu peste 400 de modele, culori si nuante.

Tehnologia de executie asigura o fiabilitate superioara majoritatii ofertelor de pe piata, iar calitatea este garantata (si pentru sine si pentru textil, si pentru material si pentru executie).

Aceste produse le comercializam din 1994 si le producem din 1996.

Pentru detalii apelati 0724.284.401 / 0723.568.527 .
Din Gura in Gura