Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dani Ambient Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri cu lamele din aluminiu
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rulourile cu lamele din aluminiu sunt produse de protectie solara si nu numai. Incuierea ultimei lamele face ca acestea sa devina si produse de protectie antiefractie.

Mai exista solutii constructive cu lamele din pvc sau chiar rulouri executate in intregime din pvc. Ultima varianta noi o excludem din oferta intrucit nu rezista expunerii la razele solare din ce in ce mai arzatoare, ce produc deformarea lamelelor si a ghidajelor, cu efect in nefunctionarea acestora.

Actionarea rulourilor se poate face manual, cu panglica sau snur, sau cu manivela (in cazul rulourilor cu greutete marita). De asemenea actionarea se poate face electric, cu comanda de la buton sau prin telecomanda.

Usile de garaj pot fi realizate in mai multe variante: tip rulou, sectionale sau rabatabile (batante). In principiu acestea se pot realiza si cu actionare manuala dar, din considerente de usurinta de manevrare, se realizeaza in special cu actionare electrica, cu comanda la buton sau cu telecomanda. Toate aceste variante, inclusiv trecerea ulterioara la actionare electrica, se gasesc in oferta noastra.

Pe langa acestea asiguram automatizarea actionarii portilor (chiar si executia acestora).

La cerere, putem gasi solutii la orice solicitare din partea clientilor.
Din Gura in Gura