Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dani Ambient Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri textile
50 lei
Brand
Din textil
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rulourile textile sunt produse intrate de citiva ani in preferintele clientilor atunci cind vine vorba de protectia solara.

Poate ca si forma constructiilor din aluminiu si sticla indeamna la alegerea acestui tip de produs.

RETINETI: acest tip de produse filtreaza lumina soarelui dar permit caldurii sa intre in interior. In cazul folosirii pe ferestre de apartament NU UITATI ca deschiderea ferestrelor este LIMITATA de modul de prindere a acestui tip de produse (rulou textil, zis si roleta, sau fald).

DE REMARCAT: in ceea ce priveste trecerea caldurii solare prin rulou, nimic nu egaleaza eficienta jaluzelelor din aluminiu.

Dar nimic nu va impiedica sa puneti la fereastra mai multe produse pentru protectia solara: pe sticla de geam (intre baghetele care tin sricla de geam) jaluzele cu lamele din aluminiu, aplicat pe rama geamului, ruloul textil si, prinse din tavan sau aplicat pe perete, perdeaua, draperia, ambele produse simultan sau orice alt produs care asigura protectia saolara.

Materialul textil din care se confectioneaza ruloul textil pote fi permisiv pentru lumina sau de tip block-out, cauciucat sau aluminizat pe partea interioiara, care impiedica trecerea luminii prin acesta.In cazul materialului aluminizat se reduce cantitatea de caldura ce strabate textilul produsului.

Faldurile (sau roman shade, cum se mai numesc), sunt produse din material textil moale, care sa permita stringerea in bucle (falduri) a produsului, atunci cind se doreste sa intre cat mai multa lumina.

Se pot monta pe rama, sau aplicat pe perete astfel incit sa acopere toata fereastra.Se pot realiza, la cerere, din orice material pentru perdele,chiar si din materiale pentru draperii.

Mai putin folosite intrucit "nu a venit moda", jaluzelele plisee sunt o solutie estetica si functionala pentru filtrarea luminii soarelui.

Se pot monta pe sticla de geam (intre baghetele timplariei din aluminiu sau pvc) sau aplicate pe rama ferestrei. Pot fi folosite singure sau in combinatie cu alte produse de protectie solara sau decorative.

Pentru aceste produse, de altfel ca pentru toata gama de produse din oferta noastra, consultanta este gratuita.

In acest fel, beneficiati de sfaturile unui expert in materie de produse de protectie solara ABSOLUT GRATUIT, ceea ce va asaigura alegerea celei mai bune variante de produs pentru fereastra/ ferestrele dvs.
Din Gura in Gura